Üdvözöljük a

Tisztelt Tagunk!

honlapján!

-

Tisztelt Tagunk!

Szerző: Dera | 2020. november 26.

2021. január 1. napjától minden olyan vállalkozás, amely nyugtaadási kötelezettségét kizárólag pénztárgéppel teljesítheti, köteles biztosítani a fogyasztók számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását.

 

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk együttműködő partnerünk, az OTP Bank ajánlatát:

>>>

Az OTP Bank már több mint két évtizede áll a bankkártya elfogadás iránt érdeklődő vállalkozások rendelkezésére, ezalatt az idő alatt a piac meghatározó szereplőjévé vált, mind a terminálok darabszámában, mind az azokon átmenő bankkártyás forgalom tekintetében. Olyan megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek biztonságosak és fenntarthatók, a digitális fejlesztéseinknek köszönhetően élvonalbeli elfogadási szolgáltatást kínálunk a vállalkozóknak.

 

Kiemelt cél a pénzügyi edukáció, ennek érdekében az alábbiakban olvashatja tájékoztatónkat.

 

Bankkártya elfogadás:

 

          - kinek ajánljuk?

                                   

              - 30 millió Forint éves árbevétel feletti vállalkozásoknak;

              - azoknak, akik tevékenységük alapján jogosultak cafeteria típusú kártyák

              (pl.: SZÉP, egészségpénztári) elfogadására – árbevételi határtól függetlenül,

              akár újonnan alakult cégnek is.

 

2020. november 30-ig kedvezményes feltételekkel igényelhet a vállalkozására szabott elektronikus fizetési megoldást.2

 

Azonnali fizetési rendszer:

 

          - kinek ajánljuk?

 

               - 30 millió Forint éves árbevétel alatti vállalkozásoknak a fenntartható díjstruktúra miatt.

  

Megnézem az ajánlatot

  

Tegye meg időben a következő lépést!

 

Az év végi határidőhöz közeledve előfordulhat, hogy az elektronikus fizetési megoldások iránti komoly érdeklődés miatt lelassulnak a feldolgozási és telepítési folyamatok.

 

Ne hagyja utolsó pillanatra az ügyintézést!

 

Érdemes a felmerülő banki költségeit áttekinteni és az Ön számára a legoptimálisabbat választania. Nézzen körül a bankok ajánlata között és hasonlítsa azokat össze a jelenlegi kondícióival.

 

Nézze meg többek között az OTP ajánlatát, most az első 12 hónapban akár 0 forintos számlavezetési díjjal!3

 

 Megnézem az  ajánlatot

 

 

 

=============================================================================

Az OTP Bank Nyrt. adatkezelési tájékoztatójáért kérjük keresse fel honlapunkat.

Ez az üzenet, és bármely melléklete bizalmas információkat tartalmazhat és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben nem Ön ennek az üzenet a címzettje, kérjük azonnal értesítse a feladót és az üzenetet törölje a gépéről.

 

1 A 2020. évi LXXVI. törvény 38. §-ának értelmében.

2A kedvezményes időszak 2021. április 30-ig tart, amely a kártyaelfogadási díjból kerül elengedésre.

3Az akciós kedvezményt azon vállalkozások vehetik igénybe, melyek a számlanyitást megelőzően nem rendelkeztek pénzforgalmi, illetve fizetési számlával az OTP Bank Nyrt.-nél, hitelesített elektronikus bankszámlakivonat igényelnek, és az online (www.otpbusiness.hu honlapon) igényelt számlacsomagjukat (kivéve Gold számlacsomag) 2020. december 31-ig bankfiókban aktiválják. Az akció 2020. december 31-ig tart.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A számlanyitási akció online igénylés esetén 2020. július 1-től 2020. december 31-ig tart. Az akcióban részt vevő számlacsomagok részletes leírásáról kérjük, tájékozódjon a bankfiókokban és a honlapon (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, hirdetményekből és kondíciós listákból! A bank a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Az akció feltételeiről további információkat a www.otpbusiness.hu oldalon érhet el.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jövőben nem szeretne hasonló, marketing jellegű megkereséseket kapni, úgy az erre vonatkozó bejelentését díjmentesen, indoklás nélkül megteheti az informacio@otpbank.hu címen, vagy a 06 1/20/30/70 366 6666-os telefonszámon, az OTP Bank fiókokban, illetve az OTP Bank Nyrt. 1475 Budapest, Pf. 450 postai címen.