Üdvözöljük a

Tájékoztatás a Junior Enterprises „1000 kezdeményezés” projektjéről

honlapján!

-

Tájékoztatás a Junior Enterprises „1000 kezdeményezés” projektjéről

Szerző: Dera | 2020. július 6.

A Junior Enterprises Europe egy nonprofit szervezet, amely Európa 14 országban mintegy 30 000 hallgatót képvisel. A szervezetet felsőoktatási hallgatók működtetik és irányítják, miközben szolgáltatásokat nyújtanak vállalatok, intézmények és magánszemélyek számára. A Junior Enterprises fő célja, hogy gyakorlati tapasztalatokon keresztül segítsék tagjaik tanulását és szakmai képességeik fejlődését.

>>>

 

Az „1000 kezdeményezés” projekt célja olyan pro-bono (önkéntes vagy csökkentett árú munkán alapuló) projektek megtervezése a kkv-k és olyan cégek számára, melyeknek nagy szüksége támogatásra, különösen a COVID-19 járvány hatására kialakult gazdasági válság közepette. A projektek alapvetően piacfejlesztési tanulmányok, üzleti tervek, weboldalak, kereskedési platformok, kommunikációs és szponzorálási tervek fejlesztésére és a vállalatok online és digitális jelenlétének erősítésére vonatkoznának. Emellett a Junior Enterprises projektjei más típusú üzleti megoldások vállalati testre szabására is alkalmasak lehetnek.

 

A kezdeményezésről és az elérhetőségekről további információkat a mellékelt brosúrában és a projekt weboldalán találhatnak. Mivel Magyarországot képviselő nemzetközi menedzsere egyelőre nincs a Junior Enterprises-nak, ezért érdeklődés esetén vagy a szervezet központi kapcsolattartóinál   vagy a projekt weboldalán érdemes rákérdezni, hogy képesek-e bevonni a kezdeményezésbe  Magyarországról jelentkező hallgatókat és vállalkozásokat.