Üdvözöljük a

Német-Magyar Üzleti Napok - Regisztráció megnyílt!

honlapján!

-

Német-Magyar Üzleti Napok - Regisztráció megnyílt!

Szerző: Dera | 2021. február 11.

Kamaránk a bizonytalan helyzetben fokozottan segíti az üzleti kapcsolatok kapcsolatok kiépítését. A 2021. március 9-11. között zajló Német-Magyar Üzleti Napok online rendezvénysorozat fő célkitűzése, hogy informálja a cégeket a németországi üzleti lehetőségekről, valamint B2B megbeszélések keretén belül konkrétan támogassa a beszerző-beszállítói kapcsolatok kiépítését.

>>>

A rendezvénysorozat első napján, 2021. március 9-én konferenciánkon számos németországi régió aktualitásairól, lehetőségeiről hallhatunk rövid körképet. A délután folyamán pedig megvizsgáljuk a beszerző-beszállítói kapcsolatok témakörét mind jogi, mind egyéb aspektusból.

Másnap, március 10-én beszerző-beszállító B2B megbeszélésekre kerül sor. Beszerzőink listáját és az általuk keresett terméket/szolgáltatást honlapunkon megtekintheti: Német-Magyar Üzleti Napok
A rendezvényre már most regisztrálhat, a B2B-megbeszéléseket február 22-től lehet egyeztetni.

A rendezvénysorozat záró napján, március 11-én, megismerkedhetnek egy nagy német kereskedőház, a Hoffmann Group legújabb termékeivel és technológiáival.

A rendezvénysorozat az online térben zajlik, a B2Match professzionális és rendkívül felhasználóbarát szoftver segítségével.