Üdvözöljük a

MVP rendezvény és digitális fogalomtár

honlapján!

-

MVP rendezvény és digitális fogalomtár

Szerző: Dera | 2022. november 15.

kép

Szeretnénk felhívni a figyelmét két olyan MVP hírre, ami fontos és érdekes információ lehet az Ön számára.

1. Válságálló digitalizáció 2.0 című webniárium

2. MVP digitális fogalomtár

>>>

1. Következő és egyben az évben utolsó online rendezvény november 23-án kerül megrendezésre. Az októberi Válságálló digitalizáció c. webináriumot nagy érdeklődés kísérte, így tulajdonképpen ezt a témát viszik tovább novemberben is, kiegészítve az energiahatékonyság és a digitalizáció kapcsolatával. Az alább csatolt állomány a rendezvény meghívója, illetve az alálbbi linken találja a rendezvény weboldalát. https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=925

 

2. A másik fontos és hiányt pótló újítás, hogy elkészült az MVP digitális fogalomtár mely a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon elérhető a vállalkozások számára. A Digitális Fogalomtár – közérthető fogalomtár vállalkozóknak a digitális világhoz.

Ha idegenül cseng a  domain, a cloud, vagy a SEO, esetleg többet szeretne tudni arról, hogy mire jó a CRM vagy az ERP, úgy a Modern Vállalkozások Programjának Digitális Fogalomtára segít Önnek. A Program nyilvános és díjmentes mini-enciklopédiáját használva könnyeden, egyszerű leírásokon keresztül ismerkedhet meg a digitalizáció alapvető kifejezéseivel.

Csatolt állományok: