Üdvözöljük a

MEGHÍVÓ ONLINE RENDEZVÉNY - GINOP-6.1.7-17-2018-00001 Munkahelyi képzések támogatása

honlapján!

-

MEGHÍVÓ ONLINE RENDEZVÉNY - GINOP-6.1.7-17-2018-00001 Munkahelyi képzések támogatása

Szerző: Dera | 2020. május 26.

Tisztelt Cégvezető!

A GINOP-6.1.7-2018-00001 azonosítószámú, „Munkahelyi képzések támogatása” című projekt célja a gazdaság versenyképességének megőrzése, a vállalkozások versenyképességének támogatása, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosítása. E célhoz szervesen illeszkednek a tájékoztató napok és a rendezvények, melyeket 2018 óta eredményesen szerveztünk meg országszerte „A felnőttképzés változásai, szakképzés átalakulásának kérdései” címmel.

>>>

A jelenlegi járványhelyzetben átalakult formában, online rendezvény keretében vizsgáljuk meg a felnőttképzés változásait, a szakképzés rendszerének átalakulását, új vizsgáztatási rendszereket és kötelezettségeket, illetve aktuális kérdésekkel is foglalkozunk konferencia-beszélgetés keretében ‒ többek között a felnőttképzés veszélyhelyzet alatti szabályozásáról ‒ szakértőink bevonásával. A képzést tervező cégek és képzőintézmények egyszerűbb kapcsolatfelvételét segítő informatikai rendszer (www.kepezz.hu) bemutatása is napirendre kerül.

 

 

Az online tájékoztató rendezvényre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara,

valamint a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt.

 

Időpont:                       2020. június 03. (szerda) 10:00 – 12:00

Helyszín:                     Online konferencia, plattform: Webex Online Meetings

 

 

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérem, hogy részvételi szándékát az alábbi linken szíveskedjen jelezni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPX1Q0bPyyzclREAvMOaRrgHbpxki1b8SvJmJOx2-t1lTaOg/viewform

 

A rendezvényhez való csatlakozáshoz kollégáink a konferenciát megelőző napon megküldik a linket az Ön által, a regisztrációnál megadott e-mail címre.

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy részvételével hozzájárul ahhoz, hogy az online konferencián – a támogatás felhasználásának ellenőrzése céljából – képernyőfotók, illetve felvételek készülhetnek.

 

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

 

Szekszárd, 2020. május 26.

 

Üdvözlettel:

 

          Erős László                        Dusa András Albert

     képzési tanácsadó             ügyfélszolgálati munkatárs

Csatolt állományok: