„Magyar Kézműves Remek” 2017. évi pályázat

Szerző: Dera | 2017. augusztus 4.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal hirdeti meg a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére kiírt országos pályázatát.

A pályázat benyújtási határideje:  2017. augusztus 15.

>>>

A rendezvény idén az Agrármarketing Centrummal (AMC) együttműködve valósul meg.

Az egyeztetések folynak, terveink szerint a szerződés is hamarosan aláírásra kerül a két szervezet között.

Mindezek alapján várhatóan a „Magyar Kézműves Remek” kiállításnak2017. szeptember 20-24-ig az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár keretében a Hungexpo ad otthont.

Az ünnepélyes díjátadó tervezett időpontja 2017. szeptember 22. (péntek) 10:00 óra. (Egyeztetés alatt.)

A korábbiakhoz hasonlóan most is kérjük a kamarák titkárainak, valamint a két Kollégium (Kézműipari, illetve Turisztikai Kollégium) tagjainak együttműködését a pályázat sikere érdekében.

 

Az OMÉK-on való megjelenés – hasonlóan a 2015. évi rendezvényhez - nagy látogatottságot biztosít és új piaci lehetőségek megteremtését segíti elő a díjazottak számára. Reméljük, hogy a nagyközönséggel történő közvetlen találkozás segítségével tovább szilárdíthatják pozíciójukat, hozzájárulva a hazai turizmus értékeinek bővítéséhez.

 

A részletes pályázati felhívást, illetve a kitöltendő pályázati adatlapot levelünkhöz mellékeljük, melyek a www.mkik.hu honlapunkról (közvetlenül a http://www.mkik.hu/hu/magyar-kereskedelmi-es-iparkamara/cikkek/palyazati-felhivas-a-magyar-kezmuves-remek-elismero-cim-elnyeresere_2-98984 címről)

is letölthetőek.

 

Kérem segítségüket és közreműködésüket az esemény népszerűsítésében, illetve a megyéjükből/területükről pályázó vállalkozások támogatásában (pl. közös szállítás).

 

Szíves közreműködésüket megköszönve,  

 

üdvözlettel:

 

Dunai Péter

főtitkár