Üdvözöljük a

Itt és Most - üzleti partnerkeresési platform

honlapján!

-

Itt és Most - üzleti partnerkeresési platform

Szerző: Dera | 2020. augusztus 28.

A kamarai hálózat felmérései és a vállalkozásokkal folytatott egyeztetések alapján az elmúlt pár hónapban sok vállalkozás jelezte, hogy számos nehézség, kapacitáshiány, logisztikai probléma merült fel a tevékenysége során. Ezek megoldására a vállalkozás új üzleti partnert keresne.

A hazai üzleti-, és vállalkozói közösség erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére jött létre ez a magyar (nemzetközi partnerkeresés esetén angol) nyelvű üzleti partnerkeresési platform ITT & MOST néven.

>>>

A rendszer 2020. augusztus 3 - december 31-ig biztosít folyamatosan online tárgyalási lehetőséget a vállalkozók számára, hogy megtalálják új üzleti partnereiket.

A felület használata díjmentes, de regisztrációhoz kötött:

https://ittesmost.b2match.io/

A felületet a PBKIK működteti és hozzáférhetővé teszi a teljes magyar kamarai hálózat ügyfelei, tagjai és más együttműködő szervezetek számára is a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével.

A határon túli vállalkozók elérésében segítségünkre lesznek a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat külföldi irodái, valamint számítunk az MKIK által működtetett vegyeskamarák és tagozatok együttműködésére is, ügyfeleik bevonásában.

A platformon online fórumok és tájékoztató rendezvények is zajlanak majd heti rendszerességgel annak érdekében, hogy az üzleti partnerségek kialakítását minél több első kézből származó piaci információval támogassuk.

Ezeken a regisztráció után szintén ingyenes a részvétel online: https://ittesmost.b2match.io/page-3111