Üdvözöljük a

Folytatódik a programok társadalmi egyeztetése

honlapján!

-

Folytatódik a programok társadalmi egyeztetése

Szerző: Dera | 2021. április 15.

Megjelent a TOP Plusz (korábbi elnevezése: Versenyképes Magyarország Operatív Program, VMOP) operatív program újabb verziójának összefoglalója a www.palyazat.gov.hu weboldalon. Az operatív program továbbfejlesztése során az intézményrendszer törekedett a partnerségi egyeztetési folyamat során eddig megküldött szakmai vélemények és észrevételek beépítésére, a hazai és uniós egyeztető fórumokon elhangozott álláspontok figyelembevételére.

>>>

Továbbra is várják a szakmai szervezetek, állampolgárok észrevételeit, javaslatait, amelyek rögzítésére a weboldalon van lehetőség.
Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy az IKOP Plusz (korábbi elnevezése: Mobilitás Operatív Program, MIOP), a GINOP Plusz (korábbi elnevezése: Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Operatív Program, VINOP) és a VOP Plusz operatív programok újabb verziójának összefoglalója 2021. 03. 11-től, a KEHOP Plusz (korábbi elnevezése: Zöld Infrastruktúra és Klímavédelmi Operatív Program, ZIKOP) és a MAHOP Plusz (korábbi elnevezése: Magyar Akvakultúra-fejlesztési Operatív Program, MAKOP) operatív programok újabb verziójának összefoglalója 2021. 03. 12-től véleményezhető.

 

Részletek:
https://www.palyazat.gov.hu/felhvsok-trsadalmi-egyeztetse-2021-2027