Üdvözöljük a

DUIHK Szakképzési Díj 2023 - Jelentkezzen Ön is!

honlapján!

-

DUIHK Szakképzési Díj 2023 - Jelentkezzen Ön is!

Szerző: Dera | 2022. november 21.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén jubileumi, tizedik alkalommal hirdeti meg a „Szakképzési Díj” pályázatot. A Díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon. >>>

A 2023. évi versenyt november 10-én indítottuk útjára. A pályázaton ismét várjuk a magyarországi szakképzésben aktívan közreműködő szervezetek - vállalatok, iskolák, kamarák, civil szervezetek, vagy akár magánszemélyek - jelentkezését, függetlenül attól, hogy tagjai-e Kamarának.

 

A pályázat révén a pályázók a DUIHK révén egy szélesebb nyilvánosság előtt is ismertethetik projektjüket, még akkor is, ha esetleg nem kerülnek a nyertesek közé. Ezáltal megoldásaik, tapasztalataik hozzáférhetővé válnak más szereplők számára is, ezzel hozzájárulva az egész hazai szakképzési rendszer további erősítéséhez.

 

A Díjjal és a pályázattal kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a szakkepzesidij.hu honlapon. Ott letölthetik a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat is, valamint megtekinthetik a korábbi pályázatok eredményeit.

 

Bízunk benne, hogy a Díj hozzájárul a hazai szakképzés további fejlődéséhez, s egyúttal mind a fiatalok szakmai pályafutásának megalapozásához, mind a hazai gazdaság fenntartható versenyképességének erősítéséhez.

 

A díjjal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információkkal Borsos Bálint szívesen áll rendelkezésükre (telefon: 06 1 345 7630, e-mail: borsos@ahkungarn.hu).