Üdvözöljük a

Mestervizsga elnöki pályázat

honlapján!

-

Mestervizsga elnöki pályázat

Szerző: Dera | 2018. február 9.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzata (a továbbiakban: MKIK MMSZ) értelmében 2018. február 9-i egységes megjelentetési dátummal pályázatot hirdet a Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre.

A mestervizsga-bizottsági elnökök 2013-ban meghirdetett pályázatán és ezt követően az évente közzétett köztes pályázatokon kinevezettek mandátuma 2018. november 1-jén lejár. A jelenlegi kinevezések ezzel egyidőben érvényüket vesztik.

 

A 2017. június 30-tól hatályos Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) 6. § (2) bekezdés b) pontjában, valamint a (3)-(5) és (8) bekezdésében foglaltak értelmében kiírásra került a mestervizsga-bizottsági elnöki pályázat

-          a pedagógiai és vállalkozási ismeretek szóbeli mestervizsgarészének, valamint

-          a mestervizsgák szakmai részeinek (gyakorlati, írásbeli, szóbeli)

lebonyolítása érdekében.

 

Minden mestervizsga-bizottsági elnökjelöltnek ezért a pályázatokban kiírtaknak megfelelő tartalmú anyagot kell benyújtania. A pályázatban szereplő nyilatkozattételeket a pályázati kiírások mellékleteként csatolt sablon kitöltésével és aláírásával szükséges minden pályázónak megtennie. A Szabályzat értelmében a jelenleg pályázat alapján megszülető megbízások 4 évre szólnak majd (2018-2022-ig).

 

A pályázati kiírások és az ezekhez tartozó dokumentumok a letölthető mellékletekben található!