Üdvözöljük a

Tisztelt Cégvezető Úrhölgy/Úr!

honlapján!

-

Tisztelt Cégvezető Úrhölgy/Úr!

Szerző: Dera | 2018. október 15.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” (kódszám: GINOP-8.3.5-18) 59,63 milliárd forintos keretösszeggel.

A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása. A támogatás elszámolható új tárgyi eszköz beszerzésre, és a tárgyi eszköz beszerzéssel kapcsolatos immateriális javakra.

Az igényelhető kölcsön összege: minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft, legalább 10 %-os önerő mellett.

A kölcsön kamata 0%, kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, szerződéskötési díj nem kerül felszámításra.

A döntéshozatal helyben történik, így néhány napon belül engedélyezésre kerülhet a beadott hitelkérelem.

A program keretében 2018. szeptember 10-től lehet Hitelkérelmet benyújtani, az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló MFB Pontokhoz.

>>>

Mellékelten megtalálható a hitelprogramról készült rövid terméktájékoztató, illetve a részletes termékleírás, amely tartalmazza a beszerezhető eszközök, gépek, berendezések VTSZ számát.              

 

Amennyiben szeretné beadni hitelkérelemét az MFB Ponthoz, vagy kérdései lennének a programmal kapcsolatban kérem hívja Fehérné Priger Jolán MFB termékszakértőt a +36 70 708 1371 telefonszámon, vagy kamara weboldalán megtalálható igényfelmérő adatlap kitöltésével küldjön e-mailt a FehernePJ@otpbank.hucímre!