Üdvözöljük a

Tisztelt Asszonyom/Uram!

honlapján!

-

Tisztelt Asszonyom/Uram!

Szerző: Dera | 2017. január 18.

Engedjék meg, hogy szíves figyelmükbe ajánljam az alábbi levélben található, németországi szakmai út lehetőségét, mely a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szervezésében valósul meg.

 

Köszönettel Horváth Vilmos turisztikai alelnök nevében:

 

Kovács Judit

szakreferens

Turisztikai, ill. Kézműipari Kollégium titkára

 

 

 

>>> 

 

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét egy a Bajor Gazdaságfejlesztési Társaság (Bayern International) támogatásával megvalósuló németországi szakmai útra, amelyet kamaránk, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szervez Bajorországba „idegenforgalmi létesítmények kiépítése, felújítása és korszerűsítése” témájában.

 

A programra, amely 2017. április 3-7. között kerül lebonyolításra, idegenforgalmi intézmények, szállodák, szervezetek, vállalkozások és beszállítók, ill. turisztikai beruházásokat tervező szervezetek, intézmények jelentkezését várjuk. Az úton előadások és céglátogatások keretén belül lehetőség nyílik a tapasztalatcserére, valamint bajor vállalatok termékeinek és szolgáltatásainak megismerésére.

 

A programon való részvétel díja 240,- EUR + ÁFA, amely a szakmai programokon való részvételt (német-magyar tolmácsolással), a szállást, a helyszíni csoportos közlekedést és a programban szereplő étkezéseket foglalja magában. A résztvevőknek ezen kívül a kiutazás költségeit kell állniuk. Az utazás előkészítésében kamaránk segítséget nyújt egy csoportos repülőút megszervezésével.

 

További információk (pl. előzetes programterv, jelentkezési dokumentum) honlapunkon elérhetőek: Szakmai út Bajorországba – Idegenforgalmi létesítmények építése, felújítása és korszerűsítése.

 

Jelentkezési határidő2017. február 3.

 

Kérjük, amennyiben van rá lehetőség, szíveskedjenek tájékoztatni szervezetük tagjait is támogatott szakmai utunkról.

 

További információval természetesen készséggel állunk rendelkezésére a (06-1) 345-7618-as telefonszámon vagy a szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.

 

Együttműködésüket és segítségüket köszönjük!

 

Üdvözlettel

 

Balogh Ilona                                                 Szabó Erika

ügyvezető igazgató helyettes                  projektvezető

üzletfejlesztési osztályvezető