Részvételi lehetőség a Modern Vállalkozások Programjában

Szerző: Dera | 2016. április 5.

Tisztelt Cégvezető!

 

Bizonyára az Ön számára is ismertek azon kutatások eredményei, amelyek azt tartalmazzák, hogy a hazai kis- és középvállalkozások (továbbiakban kkv) az IKT eszközök és módszerek használatában rendkívüli lemardásban vannak európai versenytársaikkal szemben. A fejlesztések egyik legfontosabb gátló tényezője a vállalkozások ismereteinek hiánya és a korszerű eszközökkel szembeni fenntartások.

 

Az elkövetkezendő hónapokban induló, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara konzorciális vezetésével megvalósuló "Modern Vállalkozások Programja" arra hivatott, hogy a kkv-k szemléletformálásával az IKT eszközök és módszerek bevezetését segítse.

>>>

A projekt fő pillérének eleme a 29 megyei IKT tanácsadóból álló hálózat. A tanácsadók a vállalkozások IKT helyzetét felmérve javaslatokat fogalmaznak meg a cégek fejlesztésére vonatkozóan. A munkatársak a cégek felmérése során a programhoz kapcsolódó szállító partnerek által nyújtott szolgáltatások és termékeket ajánlják. Egy szemléletformáló tudástár és az ország különböző pontjain megrendezére kerülő 127 rendezvényen a vállakozások közvetlenül találkozhatnak a szállítókkal és szakértők előadásait hallgathatják meg.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara lehetőséget biztosít szállító partneri hálózathoz való csatlakozásra.

 

A partnerek termékeit, szolgáltatásaikat ajánlhatják fel a progamban résztvevő vállakozások számára, a rendezvényeken előadóként és kiállítóként jelenhetnek meg és a tanácsadók képzésében vállalhatnak szerepet. A progarmhoz való csatlakozás díjmentes!

 

Annak érdekében, hogy a potenciális szállítók megismerkedhessenek a program lehetőségeivel az MKIK nyílt napot szervez 2016. április 12-én, az MKIK (1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bankcenter) X. emeleti 1001-es tárgyalójában.

A kelet-magyarországi cégek számára délelőtt 10.00 órától 12.00 óráig, a dunántúli cégek számára 13.00 órától 15.00 óráig tartjuk.

 

Kérem, hogy részvételi szándékát 2016. április 6-ig a nyiltnap.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jelentkezési lap kitöltésével jelezni szíveskedjék.