Üdvözöljük a

Egyedülálló program: Foglalkoztatási támogatás, képzés, teljesen ingyen!

honlapján!

-

Egyedülálló program: Foglalkoztatási támogatás, képzés, teljesen ingyen!

Szerző: Dera | 2017. november 9.

Tisztelt Ügyvezető/Cégvezető/Vállalkozó!

Tisztelt Vezető beosztással rendelkező döntéshozó!

Tisztelt Tagunk/Partnerünk!

Tisztelt Hölgyem, Uram!

 

Kérem engedje meg, hogy egy egyedülálló lehetőségre hívjam fel a figyelmét, egy programra, mely a Tolna Megyei Önkormányzat, a Tolna Megyei Kormányhivatal, a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Tolnáért NKKft., valamint a Kék Madár alapítvány partnerségével kerül megvalósításra!

 

A program keretében lehetőség nyílik képzési és/vagy foglalkoztatási támogatás igénybevételére, akár saját pénzügyi források igénybevétele nélkül, teljesen ingyen, hiszen az egyes képzések teljes költsége a programból kerül finanszírozásra!

>>>

A képzésen túl lehetőség nyílik arra is, hogy a munkáltató/gazdálkodó szervezet a foglalkoztatáshoz kapcsolódóan is támogatáshoz jusson!

 

A program célja, hogy valós igényekre épülő képzési kínálat alakuljon ki/jöjjön létre, s a képzéseket ennek megfelelően mihamarabb indítani lehessen!

Kérjük a mellékelt nyomtatványok kitöltésével segítse munkánkat, hogy megismerhessük cége/vállalkozása igényeit!

 

Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a program csakis akkor lesz sikeres, ha minél több visszajelzés érkezik, így egy rendkívül széles képzési kínálat tud létrejönni, melyből mindenki megtalálhatja az igényeihez igazodó, megfelelő lehetőséget/lehetőségeket!

 

A cége/vállalkozása igényekhez illeszkedő képzettséggel/szakmai végzettséggel rendelkező munkaerőhöz juthat, teljesen ingyen!

 

A kitöltés során az alábbiak figyelembevételével járjon el:

A „Munkáltatói szándéknyilatkozat” nyomtatványon tudja megjelölni, hogy milyen munkakör betöltésére van cégének/vállalkozásának szüksége, ehhez milyen képzés megszervezésére van szükség.

 

A „Munkaerőigény bejelentés” nyomtatvány kitöltésével pedig azt tudja megadni, hogy cégének/vállalkozásának milyen munkaerőre van szüksége. Adott munkakör vonatkozásában mennyi az alkalmazni kívánt létszám, illetve milyen munkarendben kívánja megszervezni a foglalkoztatást.

 

FONTOS! A nyomtatványok kitöltése és leadása semmifajta kötelezettséggel nem jár!

 

A kitöltött és cégszerűen aláírt adatlapot/adatlapokat 2017. november 15-ig kérem megküldeni e-mail-en a kamara@tmkik.hu, vagy a hornok@tmkik.hu címre, vagy postán a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara címre: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

 

Segítő együttműködését előre is köszönöm!

 

Tisztelettel:

Hornok Jenő

Vállalkozásfejlesztési osztályvezető

Tanácsadó

Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Tel.: +36-74/411-661; +36-30/637-0044

E-mail: hornok@tmkik.hu