A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara felhívása

2014. december 12.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a

Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélfogadása

2014. december 13-án (szombaton) az informatikai rendszer karbantartása miatt szünetel!

 

Szíves megértésüket köszönjük!

Közös cél: a valódi innováció 4. - új típusú együttműködések - MEGHÍVÓ

2014. november 12.

Tisztelt Olvasó!

 

A Nemzeti Innovációs Hivatal és a Direct-Line Kft. „Közös cél: a valódi innováció 4. - új típusú együttműködések ” címmel rendezvényt hirdet.

 

Helyszín:          Nemzeti Innovációs Hivatal (1061 Budapest, Andrássy út 12.)

Időpont:          2014. november 18. (kedd) 0930-1430

 

További részletekért kattintson ide!

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása - Pályázati felhívás

2014. november 7.

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének

támogatása

 

A pályázat célja:

A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében.

 

 

FIGYELEM! TOVÁBBI FONTOS RÉSZLETEKET A MELLÉKLETBEN IS TALÁL!

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése - Pályázati felhívás

2014. november 7.

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

 

 

 

A pályázat célja:

 

A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, amely során lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.

 

 

FIGYELEM! TOVÁBBI FONTOS RÉSZLETEKET A MELLÉKLETBEN IS TALÁL!

Közlemény hálózatkorszerűsítési munkálatokról – Magyar Telekom

2014. október 20.

Tisztelt Olvasó!

 

 

A Magyar Telekom Nyrt. tájékoztatása szerint 2014. október 30-án reggel 5, valamint délután 5 óra között hálózatkorszerűsítési munkálatokra kerül sor. A műszaki rendszer felújítása miatt a jelzett napon az Ön telefon és ISDN szolgáltatásának működésében egyszeri, 12 óra időtartamú kiesésével járhat. A Magyar Telekom Nyrt. arra kéri ügyfeleit, hogy a megadott időpont után ellenőrizze végberendezései megfelelő működését (telefonkészülék, faxok, alközpontok, felügyeleti rendszerek, riasztók, stb.), és ha zavart észlel azok működésében, akkor hívja, a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1435-ös telefonszámot!

PÁLYÁZAT A 2014. ÉVI LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELEJESÍTMÉNY ELISMERÉSÉRE

2014. november 26.

 

 

 

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel, az innovációért felelős kormánybiztossal, a Vidékfejlesztési Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együtt  – 23. alkalommal teszi közzé a

 

MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) felhívása - MELLÉKLETTEL

2014. november 12.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) magyar beszállítókat keres német nyelvtudással Magyarországon működő külföldi nagyvállalat részére az alábbi területeken:

 

 1. Épületgépészeti munkálatok
 • villamosság, elektromos szolgáltatás (normál, alacsony és magas feszültség)
 • szellőzés technika
 • fűtéstechnika
 • csövezés
 • sprinkler témák (tűzvédelmi berendezések)
 • MSR (mérési-, irányítás- és szabályozástechnika)
 • szaniter
 1. Építészeti tervezéssel kapcsolatos szolgáltatás
 2. Generál kivitelezés
 3. Karbantartás (KKV-k, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Fejér megye, Tolna megye)

Marketing nagyágyúk Szekszárdon - Online marketing konferencia - MELLÉKLETTEL

2014. november 12.

Milyen reklámozási lehetőségek vannak az Interneten? Milyen stratégiát érdemes követni a webes jelenlét esetén? Hogyan alakítsuk ki vállalkozásunk honlapját? Mit gondoljunk át email küldés előtt? Hogyan lesz bevételünk a „facebookozgatásból”? Mitől lesz sikeres a webáruházunk? Milyen új technikák, módszerek vannak az üzleti kapcsolatépítésre? Miért nem éri meg átlagosnak lenni?

 

 

Amennyiben ilyen és hasonló kérdésekre szeretne választ kapni, figyelmébe ajánljuk a „Marketing nagyágyúk Szekszárdon” online marketing konferencia programját. A konferencián nemzetközileg elismert szakértők osztják meg tudásukat, tapasztalataikat. Kikkel találkozhat?

 

 

 

 

A folytatásban kiderül!

 

Kibővült a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának feladatköre

2014. október 21.

A kutatás-fejlesztésről és a technológiai innovációról szóló 2004. évi CXXXIV. törvény (innovációs törvény) értelmében a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) hatásköre 2012. január 1-jei hatállyal kibővült a kutatás-fejlesztési tevékenység minősítésére vonatkozó feladatkörrel.

Az SZTNH ezen új feladatát elsődlegesen a vállalkozások által önkéntesen és opcionálisan kezdeményezhető előzetes minősítési eljárás lefolytatása jelenti. Ennek keretében az SZTNH arról nyilatkozik, hogy az ügyfél által benyújtott dokumentáció alapján a - kérelem benyújtását követően megvalósítandó - projekt vagy projektrész kutatás-fejlesztési tevékenységnek minősül-e. Az SZTNH által jogerős határozatban kutatás-fejlesztési tevékenységnek minősített projektet más hatóságnak is ilyennek kell tekintenie. Ha az adózó a K+F tevékenység minősítését is igénylő feltételes adó-megállapítási kérelmet terjeszt elő, kötelezően csatolnia kell az SZTNH előzetes minősítést tartalmazó határozatának másolati példányát.

 

A folytatásért kattintson!