Üdvözöljük a

Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

ÁLLÁSHIRDETÉS

2017. február 16.

KÉP

A Széchenyi Kártya Program fennállásának legeredményesebb évét tudhatja maga mögött a KAVOSZ ZRT.

2017. február 14.

Közel 180 milliárd forint értékben az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult meg  tavaly a Széchenyi Kártya Program keretében, amely a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások legkedveltebb kedvezményes feltételrendszerű hitelprogramja és a KAVOSZ Zrt. a továbbiakban is a hitelkondíciók folyamatos fejlesztésén dolgozik.

>>>

HACCP tanfolyam és vizsga

2017. február 10.

Az élelmiszerek előállításával és közétkeztetéssel foglalkozó szervezeteknek kötelezően alkalmazniuk kell a veszélyek megelőzésén alapuló HACCP alapelveket a biztonságos ételkészítés és élelmiszer előállítás érdekében. Ez jogszabályi kötelezettség is. Ennek gyakorlati alkalmazásához azonban elengedhetetlen megfelelő felkészültséget biztosítani.

 

A képzés célja: a résztvevők átfogó felkészítése a HACCP veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok meghatározására és felügyeletére.

Ajánljuk: bármely élelmiszer előállítással vagy ételkészítéssel, forgalmazással foglalkozó szervezet számára.

>>>

Kézműves Kupa 2017

2017. február 2.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal rendezi meg a „Kézműves Kupa” Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, -építő és Lábápoló Bajnokságot, amely az ország legtöbb versenyzőt vonzó szakmai eseménye.

>>>

IKT Bonyhád - közvetítés

2017. január 26.

KÖTELEZŐ KIVITELEZŐI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSRÓL!

2017. február 16.

2017. február 16. naptól megnyitott e-építési főnaplók esetén már kötelező a kivitelezői felelősségbiztosítás!

 

2017. január 1-től hatályos a lakóépület építésének egyszerű bejelentéséről szóló 155/2016 (VI.13.) Kormányrendelet és annak 353/2016 (XI. 18.) Kormányrendelettel történő módosítása. A Kormányrendelet a legfeljebb 300 négyzetméter összes hasznos alapterületű új lakóépület építése és meglévő lakóépület max.300 négyzetméterre bővítése esetén az építtetővel közvetlen szerződéses kapcsolatban álló fővállalkozó kivitelező és alvállalkozói által az építőipari kivitelezési tevékenységgel érintett lakóépület hibás építési tevékenységével okozott, és a fővállalkozó kivitelező általa bármely jogviszonyban foglalkoztatott felelős műszaki vezető által a művezetési tevékenység körében okozott kár megtérítésére kivitelezői felelősségbiztosítás megkötését kötelezően írja elő!

>>>

A dombóvári már az ötödik lesz - Vállalkozz digitálisan! - Információs Nap

2017. február 14.

Tisztelt Cégvezető!


kép

 

Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napjára.

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az informatikai eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. Továbbá segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

>>>

Ellenőrizze Ön is, hogy érinti-e a REACH regisztráció!

2017. február 6.

KÉP

Ha vegyi anyagokat gyárt vagy hoz be az Unióba, esetleg termékeket importál, ellenőrizze, hogy érintett-e a regisztrációban.

 

Kinek kell regisztrálnia?

 >>>

Széchenyi Programiroda Pályázati tájékoztató - Információs Napok, Road-show

2017. február 1.

Tisztelt Cégvezető/Cégtulajdonos/Vállalkozó!

Tisztelt Kamarai Tagunk!

 

Az alábbi rendezvénysorozatra szeretném felhívni figyelmét!

 

A Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. a közeljövőben 4 városban szervez vállalkozói fórumot a megyénkben, melyek az aktuális – elsősorban vállalkozásfejlesztéshez köthető – pályázati, illetve egyéb pénzügyi lehetőségekre fókuszálnak.

 >>>